UNDER CONSTRUCTION

Værkets titel Soveværelsesmusik anno 2020 er en parafrasering af John Cages værk “livingroom music” fra 1940. Det er et værk hvor installationen har et liv i sig selv gennem hackede elektroniske elementer såsom elevationsseng, el-kedel, el-tandbørste, vækkeur, støvsuger, fane med mere. Disse Objekter kobles op med afviklingsprogrammerne Ableton live (musik) og Isadora (lys, visuals) i automatiserede og interaktivt responderende forløb.

Det tværkunstnerisk musik installatoriske værk overtages løbende af 3 forskellige performere; først en skuespiller, som bruger installationen som en kulisse, hvor de automatiserede mekaniske rekvisitter overtager kontrollen over mennesket. Dernæst en musiker, som bruger installationen som et one-man-band, hvor alt orkestreres ud fra installationens indbyggede lyde og bevægelser. Og til sidst en danser som bruger installationens automatiseringer og bevægelser som en dansepartner.

Medvirkende: (tryk på navn for CV)

Mikkel Alexander Tøttrup (Danser)

Maria Winther Nørgaard (Skuespiller)

Emil Vodder K. (Musiker)

Værket udvikles som en spatial komposition med retningsbestemte højttalere (LS16) fra firmaet AudioCura. Dette med henblik på at lave soniske lommer i rummet, hvorved de 3 performances auditivt kan opleves forskelligt, alt efter hvor man befinder i lokalet.

se udviklingen af: scenografien/installationen – moodboard